Always Coca Cola

Lyssnar alltid på Äntligen Morgon på Mix Megapol när jag kör till jobbet. Idag pratade de om julreklamer och spelade upp låten till Coca Colas julreklam som börjar bli lite av en klassiker. Kommer ihåg att jag älskade den här reklamen när jag var liten och blev nu jättesugen på att se den. Så här kommer lite smyg-jul även till er:


Ny Muf styrelse

Igår var jag på mitt livs första Muf-möte. Som en del säkert hört har Muf Helsingborg varit i en hel del blåsväder, med medlemsfusk, fester och alkoholförsäljning till minderåriga. Nu var det dags för extrainsatt årsmöte för att välja en ny styrelse som kan ta nya tag och se till att Muf Hbg går i rätt riktning. Tre av mina kompisar skulle väljas in i styrelsen och det var ståhej med HD (Hbgs lokaltidning) och väktare i dörren så att endast medlemmar i Muf Hbg skulle få komma in. Intressant tillställning det hela. Men allt gick bra till slut förutom en liten kupp från Muf:arna. Det hela resulterade i en artikel i HD där jag tycker att det intressantaste är kommentarerna (och även att sex st har blivit borttagna av modertor):

"26-åriga Ulrika Heindorff har väl fallit för åldersträcket vad gäller att kallas UNGDOM."

"Finner det citatet konstigt också. Uppenbarligen sker det ingen yttrandefrihet på MUF. Borgarna tystar de svaga. Låter inte alla komma till tals. Skulle gärna vilja veta vad han hade att säga. Tvivlar inte på att hans ord var de rätta om MUF."


 

Slottet och Framtidens Ledare

Har varit en mycket trevlig helg det här. Var ju på bio i fredags och innan dess lagade vi hemmagjord pizza med hemmagjord tomatsås, mozzarella, parmaskinka, salami och ruccola. Mycket gott!

På lördag förmiddag vaccinerade jag mig och sedan var jag, Melker och Björn på vårt nya lördagfrukost stamställe Chateau Foret även kallat "slottet" (fast det borde vara borgen). Efter det gick vi hem till mig för att fortsätta att inte göra något vettigt (förutom Melker då, han jobbade och vi tittade på).





På kvällen satte jag mig på tåget till Båstad för att delta i Framtidens ledare. Det höll egentligen på hela lördagen, men jag behövde lite lugn tid så jag skolkade. Kom istället i tid till middagen och minglet och deltog på söndagen. Servicen på Enehall var betydligt bättre denna gång, men maten var lika tråkig som vanligt. Speciellt lunchen som i skulle föreställa fiskgratäng, men fisken var i princip obefintlig.








Biopremiär-New Moon

I fredags tvingade jag Melker att följa med och se premiären av Twilight New Moon. Gillade första filmen-vampyrer och tonårskärlek, vad mer kan man begära liksom ;)

New Moon var dock lite av en besvikelse. Den var inte dålig på något sätt, men början kändes lite löjlig och de lyckades inte alls skapa samma känsla som i första filmen och dessutom är Edward (Robert Patterson) inte med speciellt mycket (mest i början och slutet) och han är ju en av anledningarna till att man vill se filmen :)

Sen gjorde det väl inte saken bättre att salongen var full av fjortisar (både tjejer och killar) som inte kunde hålla tyst :(


Svinvaccin

Nu har även jag blivit vaccinerad mot svininfluensan. Efter att ha hört allas skräckhistorier om långa köer och mycket folk så förväntad jag mig att det hela skulle ta minst en halvtimme. Men icke, hade blivit tilldelad en liten privatklinik (vi får välja i Skåne och om vi inte gör ett aktivt val blir vi tilldelade), kom dit visade mina papper i receptionen, fick sitta i väntrummet i ca 1 min, in till doktorn och in med sprutan och sen var det klart. Sen ville de iofs att man skulle sitta och vänta i 15 min efter så att man inte fick några alleriska reaktioner, men det var ju bara en bonus att de faktiskt hade möjlighet att låta en sitta kvar ett tag. 

Har heller inte kännt någonting av vaccinet. Ingen feber, ingen huvudvärk, inte ont i armen. Tror iofs inte heller att jag skulle blivit speciellt sjuk om jag fått influensan, men vill inte gå runt och smitta andra som har sämre imunförvar och träffar ju en hel del bebisar som jag verkligen inte vill smitta!


Danmark och postutlämning

Igår blev det en snabbtur över sundet. Mamma och pappa skulle till Kastrup och tyckte att vi kunde följa med en tur på färjan. Så vi packade in oss i skåpet på caddyn och sen drack vi ett glas vin med mamma och pappa på båten och sen åkte vi hem igen. 



Sen gick vi på en liten brevutlämningsrunda. Brevbäraren blåste omkull i stormen i förrgår och posten flög åt alla håll och kanter. Vi hittade några brev efter han hade cyklat iväg som vi bestämde oss för att lömna till dess rätta ägare. Brev 1 gick bra, men hon som skulle ha de resterande breven öppnade inte, så vi fick lägga dem utanför. varsågod Inger Svensson:

 

Hur svårt kan det va?

Hur svårt kan det vara att hålla en bogg uppdaterad? Väldigt svårt verkar det som..iallafall om man heter Alexandra Wikström.

Jag tycker själv att det är jätteskoj att läsa om andra människors vardagsliv och jag vet att det fnns iaf en och annan som faktiskt tycker om att läsa om mitt också. Så än en gång: JAG SKA BLI BÄTTRE PÅ ATT UPPDATERA!

Idag är jag iaf sjukt trött och omotiverad och känner inte alls för att sitta på jobbet. Kom hem från London igår kväll-ska ägna ett helt inlägg åt att berätta vad jag hittade på där. Skönt att börja jobba på en onsdag dock, nu är det ju snart helg igen! Jag har fått stränga order från Melker om att inte planera in något Fredag och Lördag (dag) och på lödag kväll samt söndag blir det Framtdens Ledare i Båstad.

När jag kommer hem hoppas jag att Melker har förberett matn och diskat, han är nämligen hemmaman på deltid nu (när han inte röjer skog) eftersom han precis skrivit klart sitt exjobb och söker jobb. 

Imorgon åker mina kära föräldrar till Kastrup för att flyga tll USA. Innan dess ska de komma förbi Hbg med ljusslingor som jag köpte på Granngården, men lyckades glömma i bilen. Ska även lyckas klämma in ett Val&Kampanj möte på kvällen också. Är ju lite turbolent runt vår ordförande (de flesta har väl läst om Muf Hbg i tidningen) så det kan bli intressant.

RSS 2.0