London

Nu är det inte långt kvar. 20.50 flyger vi från Kastrup. Anländer 21.45 lokal tid och sen hoppas jag att vi hinner in till London innan alla pubar stänger! I övrigt är det enda vi har planerat Pearl Jam på fredag.


Välj om möjligt annan väg

På väg till jobbet finns en skylt (som jag tänkt fota i flera dagar nu, men glömt) där det står att väg 16 mellan Gastelyckan och nåt mer ställe är avstängd. Och så står det "Välj OM MÖJLIGT annan väg".

Jag undrar hur de tänkte där. Är vägen avstängd så är den väl avstängd. Vad gör man om det inte är möjligt att välja annan väg?


En pendlingsbild, dock inte på skylten...

Möhippa

I lördags hade vi möhippa för Sandra som ska gifta sig med min allra älsta kompis i Augusti. Vi överraskade henne på jobbet och sedan käkade vi lunch i en park för att sedan åka ut till en studio mitt ute i skogen och spela in en skiva. Sen bar det av ut till Vallsjö för middag och lite lekar. Hon fick även en present från hockeylaget där pojkvännen spelar, vad det var kommer i ett annat inlägg.



I övrigt har helgen varit lugn. Tvättning i fredags kväll, fika hos familjen Magnusson söndag förmiddag, biltur med mormor, middag hos mamma och lite soffhäng med Kristin i stugan på eftermiddagen.

Nu är det bara 2 arbetsdagar kvar, sen bär det av mot London! Ska dock först hinna med pimpning av kansliet ikväll och möte om Hbg festivalen med My imorgon. O så måste jag kanske packa också..

Mats

Har lagt in en kontakt i telefonboken som heter Mats HSB och gick in på HSBs hemsida för att kolla om han var rätt person att ringa för att klaga på trädgårdsskötseln (de har kapat en murgröna och en klematis). Dock inte så lätt att lista ut när de har FYRA stycken Mats i sin service grupp.

Nya rabatten som vi fixade på städdagen (som de heller inte rensat) med nyplanterat elefantgräs. Ser lite tanig ut nu, men när planeterna har växt till sig och när jag har sått igen lite på kanterna så blir det fint!

Här skulle det varit en bild på vår rabatt, men eftersom jag inte verkar vara administratör till min egen dator så kan jag inte koppla telefonen till datorn...   

UPDATE:

 
Nu är jag administratör!

Intressant när en Qian Qian chattar upp en och skriver: "Hi, this is Cindy from helpdesk".


Akut förkylning

Hur snabbt smittar förkylning egentligen? Träffade en jätteförkyld kollega igår och typ en timme efter det började min nästa rinna. Känns som inkubationstiden borde vara lite längre, men det kanske är nåt mutantvirus?


Snyggingar

Letade igenom lite gamla kort igår kväll och hittade detta fynd:

Photobucket 
Jocke & Hampus ska på maskerad 1997

Förvirrad

Idag glömde jag att ta med mig dressing till salladen, att ta på mig örhängen, att ta med koden till mitt bank ID så att jag kan betala prel. skatt (som redan är försenad). Sen glömde jag min telefon i bilen och fick springa upp 5 våningar i parkeringshuset för att hämta den. Tänkte typ 5 min före alla dessa händelser, nu måste jag komma ihåg x, ska bara göra detta först. Är det ålder, eller vad är det för fel?

Ressugen någon?


Pimpning av kansliet

Har spenderat kvällen med att röja på kansliet. Vi har slängt ut en massa gammal skit och möblerat om. Nu ska vi bara köra skiten till tippen och inhandla lite grejer samt börja inreda. Jag har fått (tagit) ansvaret för "retro/mys rummet".

Miljökampanj

Mössa eller cykelsadelsskydd?


Sofia Arkelsten- Moderaternas (och världens bästa) miljötalesperson

Pensionären Alex

Jag som pensionär på Team 2010 för två helger sedan.

Veckan

Veckan är faktiskt rätt lugn. Ska till kansliet och planera pimpning av densamma ikväll. Imorgon och på onsdag har jag inga planer, på torsdag har jag ev. möte med Stadsbyggnadsnämnden (där jag blivit invald som erättare), på fredag åker vi nog till Hyltåkra och på lördag blir det en sväng till Sävsjö igen. Varför berättar jag efter helgen.

Nästa vecka bär det av till London och Pearl Jam!


Helmut Kohl gillar smör

Helgen blev ungefär som planerad. Hann med en sväng på Slottet, lite shopping på stan, fest i Malmö och frukost med Julia, Olof,  Lena och Melker på Systrar & Bröder. Lyckades också få i mig ofantliga mängder chips, o jag som egenligen inte ens tycker att chips är så gott. O bara för det måste jag dela med mig av detta klipp när GP berättar om Helmut Kohls smörkonsumtion.


Daniel & Robban


Bild från http://exiback.blogg.se/

Sjukt lika.


Jobb och politik

Är inte mkt annat än rubriken som gäller just nu. Lite Brf också då så klart, men det har varit ganska lugnt den senaste tiden på den fronten (typ 1 vecka).

Tillbringade helgen i Sävsjö. Provcyklade in till stan på min nya "järnhäst" och shoppde lite på Erikshjälpen och hos Kristin på Lönns. Solade, lunchade med mormor, käkade glass i Vallsjöbaden. På lördag kvällen var det förfest hos Mickan och sen buss till Jönköping. Lyckades inte ta ett enda kort under helgen, trots att jag hade med mig kameran.

I måndags var jag ledig eftersom alla andra på SE var lediga. Kompensationsdag eftersom nationaldagen inföll på en söndag. Dagen tillbringades med Melker i Hbg.

I tisdags var det kretsstyrelsemöte med Hbg Moderaterna, i onsdags middag på V.E.S.P.A med Eva samt en sväng på kommunfullmäktige och igår styrelsemöte med Mellersta. Ikväll ska vi ha mysig hemmakväll (o tvätta) och på lördag ska vi äntligen hinna med en sväng till Chateau foret och sen inflyttningsfest/födelsedagsfest hos Melkers kusin Pernilla. På söndag ska jag träffa Julia i Malmö!

Ni har väl inte missat Moderaternas nya kampanjlåt?


Sävsjö



Min nya cykel


RSS 2.0