D-uppsats

Hm, har visst inte blivit så mycket skrivet här nu ändå.

Befinner mig i Sävsjö och skriver d-uppsats för fullt. Börjar få koll på problemformulering, syfte, teori och empiri. Nu ska jag bara sätta igång med metodhelvetet. Och sen får jag ta tag i analys och slutsats. Fattar inte riktigt hur jag ska lyckas skriva typ 10 sidor metod. 1000 spänn till den som vill skriva mitt metodavsnitt. På engelska ska det vara också så klart, och så ska det naturligtvis vara jävligt bra!

Har även hunnit med att gympa, simma och gå på gymmet. Och idag ska det bli gymmet igen. Måste försöka komma igång med min träning..

Imorgon blir det nog återfärd till Helsingborg. Kan ju inte säga att jag är speciellt sugen på att jobba på måndag :( Skulle behöva ett par månaders semester...


Scotts

Scotts var en intressant tillställning. Väldigt blandat folk, allt från dansbandstanter till unga tjejer i paljettklänningar. Och självklart mest tjejer, var inte helt lätt att få tag på trevliga killar att dansa med. Jag har blivit mobbad på jobbet för att jag skulle gå på denna tillställning och tänkte därför stanna kvar och ta autograferna bara för deras skull. Fick ihop alla utom sångaren Henriks, eftersom jag inte orkade slåss med alla brudar. Henrik verkade för övrigt vara jädrigt dryg och otrevlig.










Veckans to do

Måndag: Middag med Melker
Tisdag: Möte med MUF (nytt projekt)
Onsdag: Fika med Eva och boxning
Torsdag: Möte med min mentor
Fredag: Ev. Sävsjö, annars inga planer
Lördag-Söndag: Sävsjö

Hela nästa vecka kommer jag att befinna mig i Sävsjö för att skriva d-uppsats. Nu ska den jäveln bli klar.

Vad händer annars?

Har kommit igång med företaget, fått f-skattesedal, preliminärskattsbesked etc. Inte speciellt händelserikt än så länge, men säkert lärorikt i förlängningen.

D-uppsatsen ska vara färdigskriven till påsk. Har haft 2 handledningar och kommit igång med frågeställningar. Nästa vecka ska jag vara ledig från jobbet för att skriva så mycket som möjligt på skiten. Är jag inte klar till sommaren blir jag återbetalningsskyldig till SIDA. Så nu måste jag ta tag i det hela.

Bostadsrättsföreningen lutar det väl åt att jag tar över som ordförande i efter Årsmötet i februari. Inget jag känner jättestarkt för men någon måste ju göra det och jag är bäst lämpad. Ser för övrigt bra ut i CVt.

Moderata Stadsdelsföreningen Mellersta kommer rösta in mig i styrelsen på Årsmötet i februari. Ungefär samma känslor för detta som för ovan nämnda punkt. Kommer dock bli mycket roligare att gå på möten eftersom det blir generationsskifte i styrelsen.

Ska träffa min mentor på torsdag och till dess ska jag ha bestämt mina mål inför året. Just nu har jag ingen aning.

Jobbet är fortfarande tråkigt. Har dock fått lite fler arbetsuppgifter och omorganisering inom vår organisation är på gång. Så jag hoppas på förbättring. Skulle ju dock fortfarande vilja ha ett jobb i Hbg, alternativt utomlands.


Tillbaks

Jaha, då var det kanske dags att dra igång lite aktivitet här igen. Har inte direkt haft någon inspiration till att skriva här på ett tag av anledningar som de flesta av er vet om och som jag inte tänker ta upp. Hur som helst är det dags för nya tag med bloggen. Bilder från jul, nyår och så klart från SCOTTS kommer inom kort.

RSS 2.0