Superpärlorna




Bilder från förra helgen

Förra helgen tillbringades ju i Hyltåkra. Satt inne och skrev uppsats större delen av helgen, men hann ut på en liten promenad också. Fick för mig att fota lite kossor och blev halvt om halvt anfallen av tjuren på understa bilden. Eller anfallen kan man nog inte kalla det. Kossorna var nyfikna och närgångna så jag fick klättra upp på en stenhög och sedan vifta en gren runt för att komma därifrån.










Veckan som gått

Tiden går fort när man har mycket att göra på jobbet. Redan fredag igen. Denna vecka har varit busy, busy men har ändå kännts rätt lugn på något konstigt sätt.

Började med KF-grupp möte på måndagen dit vi hade planerat att lura med våra nya "blivande members", var tyvärr bara en av dem som kunde men vi får ta nya tag snart igen. Jätteskoj att en ville fälja med iaf tycker vi!!

På tisdagen var det min tur att ha middag för Superpärlorna, vårt lilla "hemliga sällskap" med moderatbrudar. Har varit ganska skeptisk till detta tidigare, men börjar bli alltmer positiv. Gruppbildning är i vanliga fall inte riktigt min grej. Hur som helst var middagen mycket trevlig. Gjorde bulgursallad som blev mycket populär, ska lägga ut receptet nån dag.

I onsdags var det stenhårt boxningspass så idag har jag grym träningsvärk i axlar och mage.

Igår var det första styrelsemötet som ordförande för Brf Visitören. Blev som planerat av med alla uppdrag som jag haft innan (hemsidan, månadsbrevet, telefonlista, etc.) och är nu endast ordförande.

I eftermiddag blir det lite shopping, måste hitta ett par skor tills imorgon då det är Kretsårsmiddag med Moderaterna och ikväll blir det lugnt.


Vecka 13

Redan vecka 13...tiden går fort..blir en hektisk vecka också.

Måndag: KF 18.00
Tisdag: Middag med Superpärlorna 19.00 hos mig
Onsdag: Boxning
Torsdag: Styrelsemöte 19.00
Fredag: Inga planer
Lördag: Kretsstyrelsemöte/Kretsstyrelsemiddag hela dagen
Söndag: D-uppsats

v 12

Redan måndag igen?

Måndag: Infomöte Campus Moderaterna på Vallgatan
Tisdag: Inga planer
Onsdag: Fika med Julia, Boxning
Torsdag: Styrelsearbete Brf Visitören
Fredag: Hyltåkra
Lördag: Hyltåkra/D-uppsats
Söndag: Hyltåkra/D-uppsats

Fult

Slog mig också hur ful den här bloggen egentligen är. Hade ju planerat att fixa den där headern. Typ i somras. Men har inte riktigt kommit så långt. Men jag ska. Snart.

Mycket jobb

Väldigt dåligt med update här nu. Men har mycket att göra på jobbet för en gång skull. Jippi! Och när man kommer hem orkar man ju inte sätta sig framför datorn ännu mer.

Samtidigt håller jag och Linnea på att anordna en träff för att få igång Campus Moderaterna, och så har vi ju uppsatsen och ordförandeskapet i Visitören.

Ett ganska intressant konstaterande gjorde jag iaf nyligen. Ingen på min avdelning kallar mig Alex, utan de säger Alexandra. Och jag har jobbat här i över 1,5 år. I övrigt är det ingen jag känner som kallar mig Alexandra. Till och med folk som jag jobbar med i projekten säger Alex. Undra varför?

Sen v11

Måndag: Presentation för Kretsstyrelsen (blev inställt)
Tisdag: Inga planer
Onsdag: Boxning
Torsdag: Tvätta
Fredag: Inga planer
Lördag: Uppsats, middag med Melkers studiekamrater (mycket fint ord)
Söndag: Uppsats

v 10

Måndag: KF-möte 18.00
Tisdag: Inga planer
Onsdag: Boxning 19.00
Torsdag: Styrelsemöte Mellersta 18.30
Fredag: Inga planer
Lördag: Uppsats
Söndag: Uppsats

Min käre far


En liten tur till Simrishamn

Melker och jag har varit på en liten utflykt i helgen, närmare bestämt i Simrishamn med omnejd:










RSS 2.0