Veckan som gått

Ännu inget svar angående uppdraget. Börjar bli rätt trött på dem nu, så sökte typ 10 jobb i onsdags-tordags och redan 2 st som har hört av sig. En intervju och den andra tyckte att jag var en bra kandidat, men att jag måste vara säker på att vilja flytta till Sthlm om han ska intervjua mig (tanken var att pendla från Västerås om Melker får jobbet som han har på gång). Tyvärr så blir man ju lite kräsen när man har ett så bra erbjudande som uppdraget...bara de kan ta och bestämma sig nån gång!!
I måndags var det ju deklarationskampanj och sedan styrelsemöte med Brf, med planering inför städdagen på lördag. Enda problemet är att vi inte har någon bil med dragkrok...nån som vill låna ut? Senare på kvällen kom Jocke och Marcus hem från Münster så vi satt uppe och snackade till rätt sent.
I tisdags var Christian (vår schweiziske fd inneboende) här och käkade middag. Vi gjorde hemmagjord pizza och presenterade Christian för svensk musik, tyckte det var på tiden med tanke på att han varit här i ett halvår och ska åka hem i juni.
I onsdags var det nymedlemsmöte med Moderaterna. Runt 20-25 nya medlemmar, men tyvärr bara 3 till vår förening. Men tre bra verkar det som :) Tog även ett glas vin med en ganska ny tjej, vilket var mycket trevligt. Vi insåg att våra pojkvänner skulle trivas utomordentligt ihop då de verkar vara precis likadana.

Igår gjorde jag inte mycket alls. Fixade lite med Mellerstas hemsida, sorterade papper, var ute och gick och kollade på två avsnitt av Gossip Girl. Får försöka vara lite mer produktiv idag. Måste fortfarande putsa fönsterna, men väntar på det perfekta vädret. Idag blåser det för mycket...
Melker kommer ikväll och imorgon är det som sagt städdag med Bostadsrättsföreningen. I övrigt har jag inte så många planer. Egentligen skulle det varit Framtidens ledare, men det blev inställt.
Jocke på Krooks. Vi räknade in minst 50 converse på en halvtimma..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0