Sci-Fi mässan

Då har man varit på sin livs första Sience Fiction mässa, visste inte ens om att de fanns innan detta. Tydligen kommer det även att vara en mässa på Sundspärlan i Helsingborg i höst eftersom det finns en väldigt stort intresse för det hela.

 

På mässan var vi (och Treker-klubben) de enda som inte sålde någonting. Mycket prylar var det; samlarfigurer, leksaker, posters, tavlor, kostymer, hannibal-lecter docka i naturlig storlek osv. Sen var det även ett gäng som satt och skrev autografer. Det stora dragplåstret var Robert Englund som spelade Freddie Kruger i Terror på Alm Street. Sen drog Charlie Bewley från Twilight New Moon en hel del småflickor, trots att han bara är med i ca 10 minuter i slutet på filmen. Sen fanns även ett gäng statister som gick runt som olika filmkaraktärer som var populära att bli fotade med.

 

Folket som var där var av minst sagt blandad kompott. En hel del som var utklädda, men också många barnfamiljer och personer som såg helt vanliga ut. Mest förvånad var jag av det stora antalet personer som var i mina föräldrars ålder eller äldre.

 

Montern när allt är på plats



Mässan



Hipp Hipp spelade in på mässan


Statisterna



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0