Helg

I fredags blev det ännu mera grillning och efter det blev det spontan-bio. Melker drog till Hyltåkra och jag, Jocke och Kristin gick och såg den tredje Twilight filmen Eclipse. Bäst av Twilight filmerna hittills tyckte vi allihop.
Mupparna Melker & Kristin

Tanken var att åka antingen till Ven eller Gilleleje på lördagen, men då vi skulle få ännu mer besök samt eftersom vädret var sådär åkte vi på loppisrunda istället. Var på en riktigt bra loppis där jag inhandlade en potatispress, en visp, en potatisstöt, en tillbringare, en skjorta och en ljuslykta. Jocke och Kristin köpte massa glas samt en lacoste-skjorta till pappa. Vi hade alla kunnat handla betydligt mer, till exempel en jättefin bröllopsklänning, men man kan ju inte handla allt..



Efter första loppisen kom Marcus och Danne som fick följa med till loppis nummer 2, som inte alls var lika bra som den första. Blev inget inhandlat för någon av oss. Killarna ville visserligen köpa en docka av Arnold Schwarzenegger i Terminator i naturlig storlek, men priset samt placeringssvårigheten fick dem att ångra sig.



Sen blev det lunch på La Pizza och kaffe på ett nytt franskt café på drottninggatan. Mycket trevligt ställe med bra kaffe och supergoda kakor!





Kvällen tillbringades på balkongen med att spela kort och tärningsspel. Tror dock att det tog större delen av kvällen för oss att reda ut vilka regler som egentligen gällde för det tyska tärningsspel som vi försökte oss på. De andra åkte ner till stan och Tivoli vid två-tiden, men pensionärsalex stannade hemma och tänkte på morgondagen. Lite tråkigt kanske, men sjukt skönt idag. Sanningen är faktiskt att jag följde med ner på stan, men bröt ihop när Tivoli helt plötsligt slutat ta kort i inträdet och när bankomaten vägrade ge mig pengar. Kändes lite för sent att gå in på ett uteställe kvart i tre..
Mojitos i Jocke och Kristins nyinköpta glas
Kristin håller på att åka dit i skitgubbe ännu en gång (tredje)
Nyinköpta ölglas
Tärningarna skickas vidare

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0