Helgen

Har blivit dålig på det här med att ta bilder. Trodde att det skulle bli bättre i och med att jag har en bra kamera i telefonen, men det verkar inte så.
I helgen var det meningen att mamma och pappa skulle komma, men de ändrade sig i sista stund o stannade hemma. Istället blev det mat och vin på stan med Janna på fredagkvällen medan Melker var o kollade på Kent på Sofiero.
Igår började vi dagen med att kolla på en debatt om bostadspolitik som Hyresgästföreningen anordnade. Sjukt dåligt anordnat, men Peter skötte sig bra--speciellt i förhållande till vänsterpartisten som verkade full (snubblade till och med av scenen) och SD som läste innantill och läste upp fel svar på fel fråga. Efter debatten gick vi upp till loppisen på Stattena, blev dock inget köpt denna gång. Sen ner till stan för att möta upp Janna och käka sen lunch. Hem och vila en liten stund innan Melkers föräldrar dök upp på vägen hem från Tyskland. Avslutade med middag hos Marika där vi även blev bestulna på 4 vinflaskor. Melker och Marikas föräldrar hade köpt vin till Marika i Tyskland och när de skulle bära upp det lämnade de en låda med vinflaskor i trappuppgången innanför dörren (i en bostadsrättsförening) i 2 min, när Melker skulle hämta dem var de borta. Vi knackade på hos alla grannar, men ingen hade (eller erkände att de hade) sett något...
Idag har vi varit på Ikea och hälsat på Marika på jobbet, varit på Citygross och handlat och jag har varit o fikat med Anders. Tvätt och middag med Björn återstår.
Ett regnigt Helsingborg

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0