Kräftskiva med Sigma

Igår kväll var jag på kräftskiva med Sigma, det konsultbolaget som jag är underkonsult till genom Maxkompetens. Ja, det är krångligt jag vet. Märker det varje fredag när jag måste tidsrapportera på tre olika ställen.

Det var bra drag detta år också, dock inte riktigt lika bra som förra året. Två stora missar hade de gjort: Det fanns inte tillräckligt med mat och de hade ingen bordsplacering. Första missen ledde till att folk blev för fulla och andra missen till att folk inte socialiserade tillräckligt. Det är ju enklast att prata med dem man redan känner.

Årets höjdpunkt var Sigma-bandet med min chef Andres samt 4 andra Sigma anställda. De körde lite gamla covers och försökte dra igång dansen. Underskottet på tjejer gjorde att man var hett villebråd och jag fick (tvingades?) dansa med en liten man som slängde runt mig så jag flög som en vante fram och tillbaks, en man helt utan taktkänsla samt en liten latinokille som faktiskt dansade ganska bra. Hur som helst attid skoj att se sin chef spela bas och headbanga.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0