Tura

I lördags eftermiddag/kväll turade vi. Först var vi och käkade på Papi, sen gick vi en sväng på Landborgspromenaden, fikade på Espresso House och sen ville pappa åka båt.

Vi tog ACE link och fy fasen va skumma människor det var på båten. Vid två bord satt uppklädda äldre herrar och drack öl/vin, vid ett bord satt två riktigt skumma män med sällskap, en av dem med riktigt backslick (typ som Phontom of the Opera) och slimig kostym och den andra med putsad flint och små runda glasögon. Vid ett annat bord satt en äldre man som såg stelopererad ut med sin fru. Varje gång frugan gick iväg från bordet somnade han sittande. Vid ett annat bort satt de största stjärnorna, ett alkispar där mannen hela tiden försökte få kontakt med en av de äldre männen. Han satte sig vid gubbens bord och försökte smeka hans händer och sen försökte han sno hans öl. Detta upprepades typ 5-6 ggr tills gubben sa till på skarpen och personalen kom. Alkistanten såg att vi beskådade det hela och började stirra oavbrutet på oss och gjorde kikare av händerna. Pappa glodde tillbaks och tanten blev riktigt förbannad, men höll sig ändå vid sitt eget bord.

Vi åkte 2 rundor fram och tillbaks och sen gick vi av i Helsingör för att käka, hamnade på nåt steakhouse eftersom det var fullt där vi tänkte gå. Helt ok revben men bearnaisesåsen var katastrofal, smakade som knorrs påsbearnaise.


När vi kommit tillbaks till Sverige gick mamma och pappa hem och jag och Melker gick till Malla en stund, där vi spelade lite TP. Självklart vann mitt lag. :)








Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0